neděle 30. března 2014

Zpráva z vyjížďky - březen 2014

I potřetí v řadě jsme měli krásné počasí pro nedělní jízdu Brnobentu. Jen dnešní odpolední teploty byly skoro třice °C nad ranními teplotami lednové vyjížďky.
Na start do Obřan s námi přijel Radek, který se zdržel po včerejší brevetě na dnešní výlet. Věděli jsme od některých lidí, že dnes nepřijedou a velkou účast nečekali. Během obvyklé akademické čtvrthodinky přijela na sraz Petra a ve čtyřech jsme tedy vyjeli směr Bílovice.
V Bílovicích se k nám přidala Eliška a v pěti jsme pokračovali přes Řícmanice a Kanice do Babic. Účastníci včerejší brevety neuměli jet prudší kopce jinak než na nejlehčí převod (kromě Radka, pochopitelně), takže výšlap nahoru nám celkem trval. Radek si jel svým tempem a nahoře snad tři čtvrtě hodiny čekal.
Odměnou za dlouhý výšlap nám byl dlouhý sjezd do Adamova, kde nás už čekal Milan, který se tu podle plánu připojil k výletu. Dali jsme si oběd a vyrazili k Brnu podél řeky. Sil už nebylo mnoho, tak nezbývalo, než se kochat krásou údolí Svitavy a užívat si jízdu. V Bílovicích se Eliška opět rozloučila a pět lehokol pokračovalo do Obřan.
V Obřanech jsme oficiálně ukončili výlet a rozjeli se k domovům.
Děkujeme všem účastníkům za účast a při dubnové jízdě nashledanou.
Zbylé fotky jako obvykle ve fotogalerii zde.

Za Brnobent
Jirka

2 komentáře:

  1. Jen drobná oprava - čekal Milan. Kamil měl tentokrát jiné povinnostě. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Opraveno, díky. Mozek nějak přestává fungovat a mám v něm asi hodně natvrdo spojeno Adamov = Kamil. :-)

    OdpovědětVymazat