neděle 16. února 2014

Zpráva z vyjížďky - únor 2014

Osm účastníků asi v únoru čekal málokdo, ale letos tomu počasí opravdu přeje. Tím pádem se nás už na předstartu v Maloměřicích sešlo pět, na srazu u Ronda se přidali další dva a na mostě za Avion parkem nás dohonil poslední. Tím pádem jsme v plném počtu mohli udělat napodobeninu historické fotky z listopadu 2005, kdy se na tomto mostě samospouští fotila tehdejší šestičlená jízda Brnobentu:

Po vyfocení jsme se rozjeli dál na jih. Jako obvykle každý jiným tempem, takže jsme se vždy roztrhali a pak zas na sebe někde počkali. Ranní sluníčko zalezlo za mraky, ale bylo celkem pěkně i tak.
Postupně s mnoha krátkými sprinty na zahřátí a mnoha pauzami na znovuspojení skupiny jsme dojeli až do cíle cesty, na oběd v Židlochovicích.
Po spořádání obrovských a dobrých jídel jsme venku měli dojem, že se nějak ochladilo. Tím pádem se ještě zvětšilo trhání skupiny na kousky podle toho, jak moc se kdo zahříval rychlejší jízdou. Tímto způsobem jsme tedy s pauzami dojeli zpět do Brna téměř stejnou trasou, kde jsme výlet oficiálně ukončili na místě přechozího hromadného focení.
I když jsme od teď už nečekali na všechny účastníky, i tak šest z nás jelo pohromadě až do Maloměřic, kde se tedy jako obvykle výlet rozpustil definitivně.

Děkujeme všem účastníkům za účast a těšíme se příští měsíc na další jízdu. Třeba bude opět letošní zima podobně přívětivá.

Celou galerii fotek najdete zde: http://hebi.rajce.idnes.cz/Brnobent_-_vylet_16.2.2014

Žádné komentáře:

Okomentovat